Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

İşlevsellik çerezleri: Bu çerezler internet sitesinin tercihlerinizi kanalırlamasına izin verir (adınız, diliniz evet da yaşadığınız bölge kabil) ve size vüruttirilmiş ve daha ferdî özellikler sağlar. Bu da siteyi kullanırken daha güzel bir deneyim evetşamanızı sağlamlar.

Pekâlâ yangına dayanıklı ahşap kapı ne kadar süre alevlerin ve tütünın yayılmasını engelliyor?

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz kanalıyla üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının başarısı ile öteki Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından mualla kalite, peklik, %100 projeye entegrasyon ve orantılı bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın güvenliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri üzere, yangın merdiveni, yangın tahliye koridorları, yangın odası kadar yangın riskinin daha etkili evetğu alanlarda da yeğleme edilir.

Sevinme ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem de fiyatlarımızı revize ediyoruz ve yekûn memnuniyeti hedefliyoruz.

Ürünlerimiz TSE yangın bapsı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın cihetıaralık firmalar yangın kapısı deney raporlarına da malik olmalıdır.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları sıkışık âdemoğlu topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlence yaptığı şanlı binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden dışarıya hakikat açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte Yangın Merdiveni Kapısı edilen parçbeyıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir uran ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanımı kolaylaştırır.

Bu kabil yerlerde belirttiğimiz üzere nazar boncuğu yangın çıkış noktasının olması da kifayetli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate tuzakınarak lazım skorda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.

Kırmızıüminyum evet da sert malzemeden dokumalır. Binaların caddeye bakan ve kaldırım kısmında bu merdivene arsa verilir. Kullanma açısından emeksiz olan bir yangın merdiveni çeşididir.

Bununla yanında yangın merdivenlerinin bir yakaının vazıh olması ve dumandan etkilenme ihtimalini kaldırılmış etmesi yardımıyla binalarda görülen yangınlarda can zayiatının olma ihtimali sağlam oranda düşmektedir.

Yangın Kapısı kırmızıırken özen etmeniz müstelzim en önemli detay GOXU markası altında bizim semtımızdan üretilen kapılar kabil nitelikli ve sertifikalı ürünler yeğleme etmenizdir.

Yangın bapları montajı ayrı bir ihtisas gerektirir. Her ne derece standartlara ve sertifikasyona normal olarak üretilen kanat yangına dayanımlı olarak üretilmiş olsa da kasa montajında da sertifikasyon aşamasındaki yöntem özelliklere akla yatkın, yangına dayanımlı malzemelerle ve fitili akıllıca uygulanarak montajlanmalıdır. 

Göksu Kapı tarafından üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik çıkmak, projenize oranlı boyutlarda ve özelliklerde Yangın Kapıları sayesinde emniyetli mekanlar oluşmasına katkı getirmek muhtevain İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak uzman personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Report this wiki page